NK Little League

NK Little League

Welkom op de site van het NK Little League

De Koninklijke Nederlandse Baseball en Softball Bond organiseert dit jaar weer het Nederlands Kampioenschap Little League. Little League is een jeugdhonk- en softbalprogramma dat van Amerika is overgevlogen naar Nederland.
 
Het NK Little League is een jeugdtoernooi dat georganiseerd wordt voor spelers tussen de 10 en de 16 jaar. Het toernooi zal in het pinksterweekend, 8, 9 en 10 juni plaatsvinden op de velden van Almere ‘90. Voor het NK hebben zich rond de 900 spelers ingeschreven. Door de grote aantallen wordt er dit jaar ook gebruik gemaakt van de velden van BSV. Zuidvogels in Huizen. Dit jaar nemen er 45 teams deel, waaronder 33 honkbal teams en 12 softbal teams, verdeeld tussen Little league, Intermediates (alleen honkbal), Junior league en Senior league.

Het NK Little League heeft dit jaar het thema Go Green! Vorig jaar heeft de organisatie gezorgd voor een rookvrij toernooi. Dit wordt komend jaar verder uitgebreid tot milieuvriendelijkheid en gezonde leefstijl. Dit jaar zorgt de organisatie dat er zo min mogelijk plastic gebruikt wordt tijdens het toernooi.

De spelers krijgen dit jaar vanuit de organisatie en sponsoren een goodiebag. In deze goodiebag zitten verschillende leuke cadeaus, waaronder een bidon. Door middel van bidons wordt er minder plastic gebruikt tijdens het toernooi, deze worden hergebruikt door ze te vullen bij de aangegeven waterpunten. 

Het NK Little League wordt ook dit jaar aangekleed met verschillende stands, side events en de live stream van Softbaldino. Softbaldino is het hele weekend aanwezig. De stands variëren van verschillende honk- en softbal leveranciers in Nederland, Baseball against Cancer en Softball against Cancer tot lekkernijen die gemaakt worden door de softbalsters van Team Kingdom of the Netherlands U16 en U19 en de moeders van Team Kingdom of the Netherlands U18.
 
Wij zien jullie graag op de velden van Almere ’90 of BSV. Zuidvogels op 8, 9 en 10 juni.

NK NIEUWS

Bekijk hier alle het nieuws omtrent het NK 2019

Sportplezier

Het deelnemen aan het NK is een fantastische ervaring met veel sportplezier.

Pinnen

Betalen in kantines alleen met pin! Bij de stands/loterij kan met cash.

Rookvrij

Het NK Little League is vanaf 8 tot en met 21 juni rookvrij.

Alcohol en het NK.

Vanaf 17:00 wordt er alcohol geschonken. Onder 18 geen alcohol.

GO GREEN!

Het thema van NK Little League 2019 is GO GREEN!

Facebook

Weer

Almere

Gedeeltelijk bewolkt

Gedeeltelijk bewolkt

14 MPH W
68% humidity

16°C

wo

17°C
9°C

do

19°C
9°C

vr

19°C
10°C

za

16°C
9°C

VELDEN ALMERE

Op het bovenstaande plaatje kun je zien, waar het veld is waar je moet spelen.

Velden Zuidvogels

Op het bovenstaande plaatje kun je zien, waar het veld is waar je moet spelen.

Vragen?

littleleague@knbsb.nl
Neem contact op!