NK Little League
News Report

Partners en sponsoren NK Little League 2019

Author: Mayara Brown, 23-05-19

Sponsorpost

NK Little League zou niet mogelijk zijn zonder onze partners en sponsoren.

NK Little League zou niet mogelijk zijn zonder onze partners en sponsoren.
 
Bee Victorious
Bee Victorious is een kledingbedrijf gespecialiseerd in sport- en promotie kleding op maat en met een eigen lijn. Bee Victorius is opgericht door Vince en Melissa Rooi. Met de kleding willen Vince en Melissa dat mensen laten zien wie ze zelf zijn, vandaar de naam ‘Bee Victorius’. Ook de boodschap die zij uit willen stralen met de kleding is het bewust zijn van alle overwinningen in  het leven, hoe klein ze ook zijn. Hun Christelijke geloof speelt een groot rol binnen hun kledinglijn.

Dit jaar verzorgt Bee Victorius voor het eerst de kleding voor NK LL. Vince heeft zelf een mooie honkbal carrière achter de rug en heeft nog steeds veel passie voor de sport. Daarom vinden Melissa en Vince het moeilijk om te zien dat honk- en softbal steeds meer onder doen aan sporten zoals voetbal en hockey. Dit vinden zij heel jammer en dat is ook de reden dat zij graag NK Little League willen steunen. Zo kunnen zij de jongeren die spelen motiveren, nieuwe jongeren werven en honkbal en softbal weer op de kaart brengen.
 
KommaGO.nl
KommaGo is van oorsprong specialist in netwerk- en communicatieapparatuur. Het bedrijf heeft zich in de loop de jaren ontwikkeld tot multidisciplinair leverancier van hoogwaardige ICT- en AV-oplossingen.
 
Drie jaar geleden heeft NK Little League voor het eerst portofoons bij KommaGo.nl besteld en dit heeft de organisatie tijdens het evenement een stuk makkelijker gemaakt. 


Met de specialistische webshops en een eigen installatiedienst helpen ze zowel online als offline dagelijks vele klanten onder het motto: “Techniek toegankelijk maken.” Waarom? Omdat techniek vooruitgang brengt.
 
Probaseball
ProBaseball is begonnen als winkel voor de Pirates en in is zich daarna gaan verbreden. ProBaseball biedt online en offline een groot assortiment aan, met diverse honk- en softbalartikelen.
 
Ook dit jaar zal Probaseball weer een mooie stand verzorgen tijdens het NK.
Wilt u een artikel aanschaffen die niet op de website staat, neem dan gerust contact met ze op.
 
Olaf Tompot
Olaf Tompot, is onze huisfotograaf en heeft in 2016 meegedaan met de foto van de week. Vanaf dat moment maakt Olaf vrijwillig foto's voor de KNBSB waaronder de NK LL. In de afgelopen jaren heeft Olaf prachtige foto opgeleverd, hierdoor blijft hij voor de komende jaren foto’s maken voor KNBSB en NK LL. De foto’s geven een mooi blik van de sport in het algemeen en van de sfeer en emoties van de sporters.
 
Softbal Dino
Softbal Dino is een stichting dat opgericht is door een topspeelster samen met haar vader. Samen streven zij naar een groei binnen de sport. Verder wilt Softbal Dino kinderen steunen die graag willen softballen, maar daar niet de benodigde financiële middelen voor hebben. Softbal Dino wordt aangedreven door de KNBSB. Zo is Softbal Dino in contact gekomen met het NK LL. In de afgelopen jaren heeft Softbal Dino 1 dag gestreamd, voor de komende jaren kunnen wij van Softbal Dino verwachten dat zij het hele toernooi zullen streamen. Hier zijn wij natuurlijk blij mee. Wij hopen Softbal Dino te helpen met hun ambities en natuurlijk ook de sport breder te maken in Nederland.

Baseball en Softball against cancer
In elke sport die je tegen komt is er wel een goed doel, die zij willen helpen. In de honkbal en softbal wereld hebben wij er ook een, namelijk Baseball en Softball Against Cancer. Zij werken samen met de KWF. Jaarlijks organiseert Baseball en Softball Against Cancer clinics en staan zij ook bij evenementen om geld op te halen voor KWF. Vecht jij met Baseball en Softball against cancer mee om kanker uit de wereld te slaan? Steun hun dan bij hun clinics en evenementen waar zij staan. 

Team Kingdom of the Netherlands – Baseball U12 

Na een vijfde plaats in 2017 en een vierde plaats in 2018 mikt het Nederlandse U12-team dit jaar op een plaats bij de beste drie teams tijdens het Europees kampioenschap, dat van dinsdag 2 tot en met zaterdag 6 juli wordt gehouden.

De spelers leren hier de eerste stappen hoe je in een groot toernooi moet omgaan met alle zaken op en rond het veld. Wanneer de spelers terugkijken, kijken zij allereerst naar een schitterende tijd die zij gehad hebben, trots kunnen zijn dat ze hun land hebben mogen vertegenwoordigen en beter weten hoe dit soort toernooien gaan. Een plek in de finale zou prachtig zijn om daarmee ook de stijgende lijn door te zetten ten opzichte van de vorige twee jaren.

Om de droom van de spelers waar te maken moet er geld ingezameld worden. De ouders zijn al een paar weken hier goed mee bezig en stoppen tot het laatste moment. U12 komt bij de komende Little League editie in BSV. Zuidvogels staan met een stand om allerlei lekkernijen te verkopen.

Team Kingdom Of The Netherlands - Softball U16
Om de droom (de titel verdedigen op U16 Women’s European Championship, Zagreb 2019) van de jonge speelsters straks te verwezenlijken moet er geld ingezameld worden. Daarom is het team blij om zowel zaterdag 8 als maandag 10 juni tijdens het Little League event aanwezig te mogen zijn met een stand. Zo zullen de U16 speelsters haren invlechten van (deelnemende) softbalsters, nagels lakken in een softbalthema, hebbedingetjes en eigen baksels verkopen. Er zullen diverse (raad- en doe-) spelletjes aangeboden worden. Alles voor een betaalbare prijs! Dus kom langs bij de stand en steun de meiden! Zij zullen ook graag met u of uw kind op de foto gaan, als dankjewel voor uw bijdrage! Tot Little League!

Team Kingdom of the Netherlands-Softball U19: THE ROAD TO IRVINE
De voorselectie van het Nationale U19 team is begonnen met de voorbereiding voor het WK in Irvine. Vorig jaar tijdens de Europese Kampioenschappen U19 in Italië, vielen ze net buiten de top 3 waardoor ze een rechtstreekse plaatsing voor het WK misliepen. December kregen ze het goede nieuws van de wereldbond (WBSC) dat Nederland  een wildcard toegewezen kreeg. De voorselectie is vanaf maart begonnen met trainen op de maandag en woensdag. Sinds april draaien deze meiden mee in de Golden League Competitie, de hoogste Softbal competitie in Nederland.
 
Ze vinden het super gaaf dat ze naar het WK mogen, maar ze zijn wel hard op zoek naar sponsoren en zijn ook hun eigen acties gestart. Zo staan ze tijdens het NK LL in Almere met een kraam waar heerlijke taarten en tropische lekkernijen te koop zijn. Verder zijn er ook verschillende artikelen te koop, zoals armbandjes, sleutelhangers, fan shirts en hoody’s. Op de FB pagina tkotnsoftballU19 kan je alvast bestellingen doen voor de Fanshirts; Hoody´s; Armbandjes of Sleutelhangers, deze zijn dan af te halen op het Little League toernooi in Almere op zaterdag 8 en maandag 10 juni.
 
Om het team te helpen hun droom waar maken zijn andere sponsoringen altijd welkom, hiervoor kun je terecht op ons talentenboek: sport.talentboek.nl

3 Views

Facebook

Weer

Almere

Gedeeltelijk bewolkt

Gedeeltelijk bewolkt

22 MPH SW
76% humidity

8°C

vr

8°C
2°C

za

11°C
8°C

zo

7°C
-1°C

ma

12°C
3°C